Kadın Forum,Kadınlara özel

Web Site İçi

Go Back   Kadın Forum,Kadınlara özel > Bir Tutam > Kişisel Gelişim

Kişisel Gelişim Kişisel Gelişim ile ilgili, önerilerin, soru ve görüşlerin tartışıldığı bölüm.

Ek Gelir Elde Etmek İçin Bir Fırsat

Etiketler: Kişisel Gelişim,bir, elde, etmek, firsat, gelir, İcin,Ek Gelir Elde Etmek İçin Bir Fırsat...

Seçenekler Stil
Alt 14.08.2011, 08:42:12   #1 (permalink)
Orkide
Orkide

Orkide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
Orkide is on a distinguished road
Standart Ek Gelir Elde Etmek İçin Bir Fırsat

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Eğer forumda bu tarz bir tanıtım yapmak yasak ise lütfen kusuruma bakmayın.

Size tanıtacağım organizasyon, hem sizi hem çevrenizdeki sevdiğiniz insanları hayatın birçok noktasında faydası dokunacak Türkiye’de başka bir yerde bulamayacağınız, avrupa menşeili, doğal ve kaliteli ürünlerle tanıştırmanın ötesinde size bu sistem üzerinden ticaret yapmanızı sağlayarak gelir getirecek, size ve ailenize maddi anlamda önemli bir destek oluşturacaktır.

Sistem basit bir üye zinciri mantığına dayanmaktadır. Başka bir müşteri temsilcisi vasıtasıyla üye başka bir deyişle müşteri temsilcisi olduğunuz sistem üzerinden satış yaparak, kendi satışlarınızdan ve sizin üye yaptığınız diğer kişilerin yaptığı satışlardan, belirteceğiniz banka hesabına komisyonunuz yatırılmakta, sizin veya alt üyelerinizin performansına göre size çeşitli promosyonlar gönderilmektedir.

Örnek olarak sizin sisteme üye olduktan sonra 5 kişiyi üye yaptığınızı, bu 5 kişininde 10 kişiyi üye yaptığını varsayalım. Bu durumda toplam 15 kişinin satışlarından komisyon almaktasınız. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta hiyerarşi 10 kişide kesilmemekte 10 kişinin üye yaptığı kişilerin de üye yaptığı kişilerin satışlarından size komisyon yatırılmaktadır. Bu sayade altınızdaki üyelerin sayılı binleri bulabilmektedir. Gördüğünüz gibi kendinizin satıp satamayacağından emin olamasanız bile alt üyelerinizin satışlarından kazanç sağlıyorsunuz.

Sizin de ilk başta süpheleneceğiniz gibi ben de bu işin yasallığı ve işlevselliği konusunda tereddüt ettim. Fakat sistemin için bulundukça ürünün ve organizasyonun kalitesini gördüm. Tamamen bir pazarlama stratejisiyle geliştirilmiş olan sistemde bütün satılan ürünlere ilişkin yetkili merciilerden gerekli izinler alınmıştır. Ek olarak firma bünyesinde bütün işlemler faturalandırılmakta ve mevzuata uygun şekilde beyanedilmektedir. Acun Ilıcalı, Seda Sayan, Derya Baykal gibi kişilerin ortağı olduğu ve desteklediği firma göz önünde bulunmasından dolayı periyodik olarak mali denetimlere tabi tutulmaktadır.

Ben bir müşteri temsilciyim, organizatör firma ile herhangi bir başka bağım bulunmamaktadır. Amacım yalnızca üye ağımı geliştirerek, hem ailem için bir ek gelir elde etmek hem de insanları bu sistemle tanıştırmaktır. Eğer sizde kendinizi ve çevrenizdekileri müşteri temsilcisi yaparak bu sisteme katılmak isterseniz bana orkide_hareketi@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Satılan ürünleri ve sistemi OrkideHareketi sitesinden inceleyebilirsiniz.
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
Orkide isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bir, elde, etmek, firsat, gelir, İcin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil